Αποτελείται από 100% ελληνικό φρέσκο γάλα και μαγιά, χωρίς την προσθήκη επιπλέον συστατικών.
2 φλ. τσαγιού ρύζι (για πιλάφι) βρασμένο
2 αγγουράκια με τη φλούδα
2 καρότα τριμμένα
2 κλωνάρια σέλερι
1 φλ. τσαγιού αρακάς βρασμένος
1 φλ. τσαγιού καλαμπόκι βρασμένο
1 φιλέτο στήθος κοτόπουλου μαγειρεμένο
2 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος
Bήματα
1.
Κόβουμε τα αγγουράκια σε καρέ. Χοντροτρίβουμε τα καρότα (ή τα ψιλοκόβουμε). Καθαρίζουμε το σέλερι από τις ίνες και το ψιλοκόβουμε. Τα βάζουμε όλα μαζί σε βαθιά σαλατιέρα.
2.
Προσθέτουμε το ρύζι, τον αρακά και το καλαμπόκι.
3.
Ψιλοκόβουμε το μαγειρεμένο κοτόπουλο και το προσθέτουμε στη σαλάτα.
4.
Ρίχνουμε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.
5.
Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά για τη σος σε μπολ και περιχύνουμε τη σαλάτα. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.