Επικοινωνία

Αρχική > Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στοιχεία επικοινωνίας

Διεύθυνση
80ο Χλμ. Ν.Ε. Οδου Αθηνών-Κορίνθου
Τηλέφωνο
+30 27 410 83 535
Φαξ
+30 27 410 72 455
Email
info@mandrekas.gr
Ωράριο
Δευτέρα - Παρασκευή | 08:00 - 17:00

Υποβολή Παραπόνου

Στην εταιρεία Γαλακτοκομικά Μανδρέκας Α.Ε. εστιάζουμε στην άριστη συνεργασία και εξυπηρέτηση όλων των ενδιαφερόμενων μερών, ανταποκρινόμενοι άμεσα στα ερωτήματα και τις παρατηρήσεις ή/και καταγγελίες σας. Αναγνωρίζουμε ότι μπορεί να προκύψουν θέματα που σχετίζονται με τις δραστηριότητές μας, άμεσα ή έμμεσα, για τα οποία επιθυμείτε να μας γνωστοποιήσετε τον προβληματισμό σας,

Το Τμήμα Παραπόνων της εταιρείας μας είναι στη διάθεσή σας ώστε να λάβει τις παρατηρήσεις σας, να ασχοληθεί προσωπικά με κάθε περίπτωση και να σας απαντήσει στοχευμένα, έγκυρα και υπεύθυνα. Είτε είστε πελάτης, προμηθευτής, συνεργάτης ή μέλος της κοινότητας, θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να διαχειριστούμε τα θέματα που σας απασχολούν με ακεραιότητα και δέσμευση, επιδιώκοντας πάντα την καλύτερη δυνατή λύση για όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Σε περίπτωση υποβολής επώνυμης καταγγελίας διαβεβαιώνουμε ότι δεν θα υπάρχουν αρνητικές συνέπειες (αντίποινα) για το πρόσωπο που υποβάλλει την καταγγελία.

Μπορείτε επίσης να μη συμπληρώσετε στην εφαρμογή στοιχεία που δύνανται να αποκαλύψουν την ταυτότητά σας. Η εταιρεία μας εστιάζει αποκλειστικά και μόνο στην πληροφορία για το καταγγελλόμενο περιστατικό και στην καλύτερη/ αποτελεσματικότερη διαχείριση αυτής.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΦΟΡΜΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ:
Η παρούσα εφαρμογή προστατεύει την ανωνυμία σας.

Σε περίπτωση υποβολής ανώνυμης καταγγελίας παρακαλούμε ακολουθήστε τις κάτωθι οδηγίες:

  • μην αναφέρετε προσωπικά στοιχεία, όπως το όνομά σας ή τη σχέση σας με τους εμπλεκόμενους,
  • μη δώσετε στοιχεία που μπορεί να οδηγήσουν στην αναγνώρισή σας,
  • χρησιμοποιήστε μια ασφαλή σύνδεση internet.

Οδηγίες για την Υποβολή Παραπόνων:

Εάν επιθυμείτε να υποβάλετε παράπονο, μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  • Μέσω της ηλεκτρονικής Φόρμας Επικοινωνίας, που θα βρείτε στη αρχή της σελίδας επιλέγοντας στο «Είδος Επικοινωνίας» την επιλογή «Υποβολή Παραπόνου».
  • Μέσω e-mail στο compliance@mandrekas.gr (παρακαλούμε όπως συμπεριλάβετε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας σας, μέσα στο μήνυμά σας).
  • Tαχυδρομικώς, προς τη διεύθυνση «ΜΑΝΔΡΕΚΑΣ Α.Ε., 80ο χλμ Νέα Εθνική Οδός Αθηνών – Κορίνθου, 20100, Κόρινθος, υπ’ όψιν Τμήματος Κανονιστικής Συμμόρφωσης», με την ένδειξη «Εμπιστευτικό».
  • Με υποβολή σε έντυπη μορφή απευθείας στο Τμήμα Κανονιστικής Συμμόρφωσης της Εταιρείας.

Η ομάδα μας


σας περιμένει

Ανοιχτές Θέσεις εργασίας

Ανακαλύψτε την Mandrekas λογότυπος στα social media.

MENU

Close
Μετάβαση στο περιεχόμενο