Επικοινωνία

Αρχική > Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στοιχεία επικοινωνίας

Διεύθυνση
80ο Χλμ. Ν.Ε. Οδου Αθηνών-Κορίνθου
Τηλέφωνο
+30 27 410 83 535
Φαξ
+30 27 410 72 455
Email
info@mandrekas.gr
Ωράριο
Δευτέρα - Παρασκευή | 08:00 - 17:00

Υποβολή Παραπόνου

Στην Μανδρέκας εστιάζουμε στην εξυπηρέτηση των πελατών μας και επιδιώκουμε την άριστη συνεργασία μας, ανταποκρινόμενοι άμεσα στα ερωτήματα και σε τυχόν παρατηρήσεις σας. Παρά την προσπάθειά μας αυτή, ενδεχομένως να έχετε κάποιο παράπονο για το οποίο θέλετε να επιστήσετε την προσοχή μας. Το Τμήμα Παραπόνων είναι πάντα στη διάθεσή σας για να λάβει τις παρατηρήσεις σας, να ασχοληθεί με κάθε μία περίπτωση προσωπικά και να σας απαντήσει έγκυρα και υπεύθυνα. Θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια να διαχειριστούμε τα θέματα που σας αφορούν με ακεραιότητα και προσήλωση.

Οδηγίες για την Υποβολή Παραπόνων:

Εάν επιθυμείτε να υποβάλετε παράπονο, μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  • Μέσω της ηλεκτρονικής Φόρμας Επικοινωνίας, που θα βρείτε στη αρχή της σελίδας επιλέγοντας στο «Είδος Επικοινωνίας» την επιλογή «Υποβολή Παραπόνου».
  • Μέσω e-mail στο compliance@mandrekas.gr (παρακαλούμε όπως συμπεριλάβετε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας σας, μέσα στο μήνυμά σας).
  • Tαχυδρομικώς, προς τη διεύθυνση «ΜΑΝΔΡΕΚΑΣ Α.Ε., 80ο χλμ Νέα Εθνική Οδός Αθηνών – Κορίνθου, 20100, Κόρινθος, υπ’ όψιν Τμήματος Κανονιστικής Συμμόρφωσης», με την ένδειξη «Εμπιστευτικό».
  • Με υποβολή σε έντυπη μορφή απευθείας στο Τμήμα Κανονιστικής Συμμόρφωσης της Εταιρείας.

Η ομάδα μας


σας περιμένει

Ανοιχτές Θέσεις εργασίας

Ανακαλύψτε την Mandrekas λογότυπος στα social media.

MENU

Close
Μετάβαση στο περιεχόμενο