Μια ιστορία
που ξεκίνησε το 1948

και φτάνει μέχρι σήμερα με την ίδια αγάπη και αφοσίωση για την παραγωγή ποιοτικών γαλακτοκομικών από φρέσκο γάλα Ελλήνων παραγωγών.

Η εταιρεία ‘Γαλακτοκομικά Μανδρέκας Α.Ε.’ έχοντας μακροχρόνια εμπειρία στην παραγωγή γαλακτοκομικών προιόντων από αγνές πρώτες ύλες, παράγει μία ευρεία γκάμα παραδοσιακών προϊόντων όπως:

φρέσκο αγελαδινό γάλα
γιαούρτι αγελάδος
στραγγιστό γιαούρτι
επιδόρπια γιαουρτιού με φρούτα
επιδόρπια γάλακτος και γιαουρτιού
πόσιμο γιαούρτι με 25gr πρωτεϊνης

Τα γαλακτοκομικά “Μανδρέκας” έχουν καταφέρει να κερδίσουν μια θέση στις καρδιές και στα τραπέζια των καταναλωτών για την αγνή τους γεύση, τις ελληνικές-ποιοτικές πρώτες ύλες και την ανώτερη διατροφική τους αξία.

Όταν η παράδοση στην ποιότητα γίνεται
οικογενειακή υπόθεση!

1948
Όλα ξεκινούν από το γαλακτοπωλείο της οικογένειας Μανδρέκα στην Κόρινθο, όπου ο παππούς, Δημήτριος Μανδρέκας, παρασκευάζει από φρέσκο πρόβειο και αγελαδινό γάλα, τα καλύτερα γλυκά της περιοχής.
1978
Το γαλακτοπωλείο της οικογένειας μετατρέπεται σε μία μικρή μονάδα παραγωγής γαλακτοκομικών.
1984
Τα ηνία της εταιρείας αναλαμβάνει ο Ευάγγελος Μανδρέκας, αναβαθμίζοντας την παραγωγική διαδικασία με νέες μεθόδους και εξειδικευμένο προσωπικό.
1991
Δημιουργία υπερσύγχρονης μονάδας παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων και προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας, υπό την επωνυμία «Μανδρέκας», στην Κόρινθο.
2012
Ίδρυση του δεύτερου εργοστασίου της εταιρείας στο Wisconsin, USA, σε συνεργασία με την τοπική τυροκομική εταιρεία ‘Klondike Cheese Co.’
2016
Δημιουργία ιδιόκτητων καταστημάτων λιανικής-πρατηρίων γαλακτοκομικών «Μικρά μεΓάλα».
2017
Η εταιρεία συμμετέχει στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ διατηρώντας το τρίπτυχο: Παραγωγή, Έδρα και Ιδιοκτησία στην Ελλάδα με σεβασμό στην ελληνική κοινωνία και οικονομία.
2018
Η εταιρεία λανσάρει το πρώτο ελληνικό πόσιμο γιαούρτι με υψηλή πρωτεΐνη, «Youphoria High Protein», και ανοίγει μία νέα κατηγορία στον κλάδο των γαλακτοκομικών προϊόντων.
2020
Η εταιρεία λανσάρει νέα καμπάνια η οποία αποτελεί την πρώτη επικοινωνιακή ενέργεια του brand Youphoria και του καινοτόμου ελληνικού πόσιμου γιαουρτιού με υψηλό ποσοστό πρωτεΐνης 25g.
2021
Σταθεροί στις αρχές μας για ανάπτυξη και αξιοποίηση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, το 2021 προχωρήσαμε σε υιοθέτηση νέων πηγών βιώσιμής ενέργειας μέσω χρήσης φωτοβολταϊκών και ανεμογεννητριών ενώ ολοκληρώσαμε μια νέα επένδυση η οποία περιλαμβάνει την κατασκευή ενός νέου υπερσύγχρονου κτιρίου αποθήκευσης και διανομής 3.000τ.μ.

Ανακαλύψτε την Mandrekas λογότυπος στα social media.

MENU

Close
Μετάβαση στο περιεχόμενο