Εξαγωγές

Αναγνωρίζοντας από τo 2012 τη δυναμική του αυθεντικού ελληνικού γιαουρτιού στις αγορές της Ευρώπης και της Αμερικής, αναπτύσσουμε δυναμικά την εξαγωγική μας δραστηριότητα ενώ παράλληλα συμβάλλουμε ενεργά στην προώθηση των ελληνικών προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας και ποιότητας σε όλο τον κόσμο.

Σήμερα τα παραδοσιακά γαλακτοκομικά προϊόντα μας ταξιδεύουν σε 20 χώρες στην Ευρώπη, την Ασία και την Αμερική, δίνοντας την ευκαιρία στους καταναλωτές να γνωρίσουν το περιζήτητο αυθεντικό ελληνικό γιαούρτι.

Η στροφή των καταναλωτών σε ένα πιο υγιεινό πλάνο διατροφής σε συνδυασμό με τον έντονο ρυθμό ζωής και την απαιτητική καθημερινότητα, καθιστούν το ελληνικό αυθεντικό γιαούρτι ως ιδανική επιλογή. Έτσι, καταναλωτές σε όλο τον κόσμο επιλέγουν σταθερά το ελληνικό γιαούρτι για την πλούσια γεύση, τη μοναδική υφή και την υψηλή θρεπτική του αξία.

Η παγκόσμια αυτή τάση σε συνδυασμό με την πολυετή μας εμπειρία στην παραγωγή ελληνικού γιαουρτιού αλλά και καινοτόμων γαλακτοκομικών προϊόντων, προσδίδει στην εταιρεία μας ισχυρή δυναμική για περαιτέρω επέκταση στη διεθνή αγορά. Πιστοί στην στρατηγική ανάπτυξης της διεθνούς μας δραστηριότητας, επενδύουμε σταθερά στην ανάπτυξη νέων καινοτόμων προϊόντων και δυνατών συνεργασιών ώστε το ελληνικό γιαούρτι να φτάσει σε όλο τον κόσμο.

Ήδη από το 2005, αναπτύξαμε ένα δίκτυο συνεργατών, εισάγοντας με αυτό τον τρόπο τα προϊόντα μας σε αναγνωρισμένες διεθνείς αλυσίδες super market, διανομείς και χονδρεμπόρους.

Σε αυτό το πλαίσιο, αφουγκραζόμενοι τον παλμό και τις ανάγκες της αγοράς για την παραγωγή προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας που θα ανταποκρίνονται στις προσδοκίες του εκάστοτε καταναλωτικού κοινού ήδη από το 2005, αναπτύξαμε ένα δίκτυο συνεργατών, εισάγοντας με αυτό τον τρόπο τα προϊόντα μας σε αναγνωρισμένες διεθνείς αλυσίδες super market, διανομείς και χονδρεμπόρους. Με γνώμονα την υψηλή ποιότητα αλλά και την ευελιξία, παρέχουμε στους συνεργάτες μας μία ευρεία γκάμα προϊόντων τα οποία καλύπτουν τις ανάγκες ακόμη και των πιο απαιτητικών καταναλωτών.

Μεταφορά τεχνογνωσίας

Η επιτυχημένη μακροχρόνια παρουσία μας στην παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων αλλά και η αστείρευτη διάθεση για πρόοδο και εξέλιξη, οδήγησε στην ανάπτυξη νέων τεχνολογιών και συνταγών που μας προσφέρουν εξειδίκευση στην παραγωγή ελληνικού γιαουρτιού.

Έχοντας υιοθετήσει σύγχρονες μεθόδους παραγωγής (μηχανική φυγοκέντριση, μικροφιλτράρισμα, προσθήκη στερεών κ.α.) είμαστε σε θέση να παράγουμε υψηλής ποιότητας, ελληνικό γιαούρτι αλλά και να καινοτομούμε. Κάτι το οποίο ανεβάζει τον πήχη ψηλά, όχι μόνο για εμάς, αλλά και για τις υπόλοιπες εταιρίες παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων.

Έχοντας υιοθετήσει σύγχρονες μεθόδους παραγωγής (μηχανική φυγοκέντριση, μικροφιλτράρισμα, προσθήκη στερεών κ.α.) είμαστε σε θέση να παράγουμε υψηλής ποιότητας, ελληνικό γιαούρτι αλλά και να καινοτομούμε.

Ως εκ τούτου, σημαντικές παραγωγικές μονάδες του κλάδου ανά τον κόσμο, έχουν αναγνωρίσει την τεχνογνωσία και την εμπειρία μας στο τομέα τον γαλακτοκομικών, καλώντας μας να μοιραστούμε μαζί τους την γνώση που έχουμε κερδίσει όλα αυτά τα χρόνια και να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε επίπεδο σχεδιασμού και παραγωγής.

Ενδεικτικές συνεργασίες:

Συνεργαστείτε μαζί μας

Ανακαλύψτε την Mandrekas λογότυπος στα social media.

MENU

Close
Μετάβαση στο περιεχόμενο