Αρχική > Συνταγές > Φρουτοσαλάτα με σιρόπι κανέλας

Φρουτοσαλάτα με σιρόπι κανέλας

Χρόνος Προετοιμασίας
4 Ώρες
Δυσκολία
Moderate
Μερίδες

Συστατικά

ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

Αποτελείται από 100% ελληνικό φρέσκο γάλα και μαγιά, χωρίς την προσθήκη επιπλέον συστατικών.

  • 1 κιλό φρούτα εποχής πλυμμένα
  • 5 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
  • 2/3 του φλιτζανιού νερό
  • 3 ξυλάκια κανέλας
  • φλούδα 1 λεμονιού
  • 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό

Bήματα

  • 1. Καθαρίζουμε και κόβουμε τα φρούτα και τα βάζουμε σ’ ένα μπολ.
  • 2. Ετοιμάζουμε ένα ελαφρύ σιρόπι σ’ ένα κατσαρολάκι ζάχαρη, νερό, τα ξυλάκια της κανέλας και τη φλούδα του λεμονιού βράζοντας τα για 6 - 7 λεπτά.
  • 3. Αφήνουμε το σιρόπι να κρυώσει λίγο, αφαιρούμε την κανέλα και τη φλούδα και περιχύνουμε τα φρούτα.
  • 4. Αφήνουμε στο ψυγείο για 3 ώρες ανακατεύοντας μια – δυο φορές τα φρούτα.

Ανακαλύψτε την Mandrekas λογότυπος στα social media.

MENU

Close
Μετάβαση στο περιεχόμενο