Αρχική > Συνταγές > Μους με γιαούρτι και μέλι

Μους με γιαούρτι και μέλι

Χρόνος Προετοιμασίας
15'
Δυσκολία
Moderate
Μερίδες

Συστατικά

ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

Αποτελείται από 100% ελληνικό φρέσκο γάλα και μαγιά, χωρίς την προσθήκη επιπλέον συστατικών.

  • ½ κ. γιαούρτι
  • 120 ml. γάλα ζαχαρούχο
  • 1 κουταλάκι του γλυκού ζελατίνη
  • 1 σφηνάκι λικέρ amareto
  • 3 βανίλιες
  • 2 κουταλιές της σούπας χλιαρό μέλι
  • φουντούκια καραμελωμένα ή αμύγδαλα για το γαρνίρισμα

Bήματα

  • 1. Σ’ ένα μπολ ανακατεύετε τη ζελατίνη μέσα σε 2 κουταλιές νερό.
  • 2. Ρίχνετε στο μπλέντερ το γιαούρτι, το ζαχαρούχο γάλα, τις βανίλιες και το λικέρ.
  • 3. Προσθέτετε τη ζελατίνη και το μέλι και συνεχίζετε το χτύπημα.
  • 4. Αδειάζετε την κρέμα σε 6 μπολάκια ή ποτήρια του ουίσκι και τα αφήνετε στο ψυγείο για 5 ώρες να παγώσουν.
  • 5. Γαρνίρετε με τα καραμελωμένα φουντούκια ή αμύγδαλα.

Ανακαλύψτε την Mandrekas λογότυπος στα social media.

MENU

Close
Μετάβαση στο περιεχόμενο