Αποτελείται από 100% ελληνικό φρέσκο γάλα και μαγιά, χωρίς την προσθήκη επιπλέον συστατικών.
500 γραμμ. πολτοποιημένη σάρκα πεπονιού
500 γραμμ. γιαούρτι πλήρες
125 γραμμ. μέλι θυμαρίσιο
Bήματα
1.
Σε μπλέντερ βάζουμε το πεπόνι καθαρισμένο, το γιαούρτι και το μέλι. Τα χτυπάμε να πολτοποιηθούν όλα μαζί, μέχρι να σφίξει το μείγμα. Παίρνουμε το αργίτικο πεπόνι, το πλένουμε εξωτερικά και το κόβουμε οριζόντια. Αφαιρούμε ίνες και σπόρους και λίγη σάρκα του μέχρι να ζυγίσουμε 500 γραμμ. καθαρή σάρκα., γεμίζουμε τις θήκες πεπονιού και γαρνίρουμε, αν θέλουμε, με φιστίκια Αιγίνης.